Bent u op zoek naar vakmensen om zinkwerken op u dak te verzorgen?

Bent u op zoek naar vakmensen om zinkwerken op u dak te verzorgen? Zoek niet verder, maar lees dit artikel

Als u bezig bent een huis te bouwen, renoveren of repareren in Antwerpen kunt u voor alle werkzaamheden met betrekking tot het dak het beste contact op nemen met JDC Ambachts Dakwerken. Dit bedrijf verzorgt vakwerk op het hoogste niveau met een samenwerking van dakdekkers, leidekkers, loodgieters en koperslagers. Ook zinkwerken zijn een belangrijk onderdeel van het werk, waarin zij zich specialiseren.

Waarvoor kan ik JDC Ambachts Dakwerken inhuren?

Het doel van JDC is om ambachtelijke daken te maken die zowel mooi als duurzaam zijn. Dankzij de jarenlange ervaring hebben ze alle kennis en kunde in huis om vakmanschap neer te zetten aan allerlei verschillende typen huizen. JDC Ambachts Dakwerken verzorgt allerlei aspecten van uw dak, onder andere:

  • Gevelbekleding en dakdekken
  • Platte daken
  • Hellende daken
  • Dakgoten en hemelwaterafvoersystemen
  • Complete dak aannemingen
  • Onderhoud, service en dak onderhoudscontracten

JDC kan niet alleen ingehuurd worden voor woonhuizen, maar ook voor monumentale panden. Waar zij zich echt mee onderscheiden, is hun expertise in zinkwerken. Het gebruik van zink en koper voor daken is minder bekend, maar erg stijlvol.

Wat zijn zinkwerken?

zinkwerken zijn met name in Europa populair en worden gebruikt bij zowel het bouwen als het renoveren van gebouwen. Het voordeel van zinkwerken is dat ze volledig gevormd kunnen worden naar de specifieke stijl die u zoekt. Het is geschikt voor klassieke huizen, maar ook zeker voor moderne nieuwbouw. zinkwerken kunnen daarnaast voor verschillende aspecten van het dak gebruikt worden, zoals dakbedekking, regenpijpen en dakgoten.

Waarom kiest u voor zinkwerken?

Zink heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen. De kwaliteit heeft hoog, het is duurzaam, behoeft weinig onderhoud en is ook nog een goed voor het milieu omdat het voor zeker 95% uit recyclebaar materiaal bestaat. Heeft u wel eens gehoord van ecologische zonnebrand op basis van zink? Dit wordt gebruikt door duikers bij kwetsbare koraalriffen, omdat zink een natuurlijke stof is die in de natuur voorkomt en het koraal daardoor niet beschadigd. Bij het gebruik van zink op een dak is het echter zeer stevig en gaat het tot wel bijna honderd jaar mee.

Is de aanleg van zinkwerken duur?

Doordat er weinig onderhoud nodig is, bent u ook weinig geld kwijt aan onderhoud en reparaties gedurende de levensloop van het huis. De aanschafprijs ligt gemiddeld wat hoger dan bij ander materiaal. Dit hangt ook erg af van de toepassing waarvoor u het wilt gebruiken. De investering verdient u ruimschoots terug.

JDC is de perfecte partner om zinkwerken aan te leggen. Ze zorgen dat uw dak volledig op maat gemaakt wordt en aansluit op uw gebouw. Naast dat ze zorgdragen voor de bouwtechnische kant van het verhaal, zorgen ze ook dat het dak precies uitstraalt wat u wilt en daardoor goed bij het gebouw en de omgeving past. Bovendien zorgen zij ervoor dat u slechts één aanspreekpunt heeft en u zich niet met allerlei leveranciers hoeft bezig te houden.

Voor meer informatie over hun vakmanschap en werkzaamheden, kijkt u op jdc-ambachts-dakwerken.be. Nog vragen of opmerkingen? Ook dan horen we graag van u!