juiste wandbekleding

Buiten naar binnen halen met de juiste wandbekleding

Gebruik natuurlijke materialen

Wilt u buiten naar binnen halen? Dat is in de winter een stuk lastiger dan in de zomer. Toch is het heel goed mogelijk om dit voor elkaar te krijgen met de juiste woninginrichting. We hebben het dan over het gebruik van natuurlijke materialen als hout en steen. In dit artikel leest u hoe het aanbrengen van plakhouten strips u dichter bij de natuur brengt.

Wat zijn plakhouten strips

Plakhout is voorzien van een stickerlaag. U plakt het eenvoudig op een oppervlak, zoals de muren van uw woonkamer. Ze zijn verkrijgbaar in panelen, dus u hoeft ze niet strip voor strip te plakken. Dat werkt dus lekker snel! Kies voor strips, blokken of doorsneden in verschillende houtsoorten en kleuren.

Overdaad schaadt

Kiest u voor plakhout op de muren? Een uitstekende keuze, want hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Wat wel belangrijk is, is om plakhout met mate toe te passen. Wanneer u alle muren met plakhout zou beplakken, verandert uw huis namelijk in een blokhut en dat is vast niet de bedoeling.

Echte eyecatcher

Het natuurlijke effect bereikt u gelukkig ook eenvoudig wanneer u minder hout gebruikt. Door voor één wand te kiezen die u van plakhout voorziet, bereikt u dit namelijk ook al. Hiermee valt het hout ook nog eens extra op, waardoor het een echte eyecatcher is. De muur achter de televisie of de wand waar de eettafel tegenaan staat zijn populaire plekken voor plak houten strips.

Snel en effectief

Hout plakken op de muren is een snelle en effectieve manier om de natuur naar binnen te halen en uw woonkamer van een echte eyecatcher te voorzien. Kies een regenachtige dag uit (er zijn er genoeg) en voorzie een muur van plakhout! Daar knapt uw huis direct van op! Vragen of opmerkingen over dit artikel stuurt u via ons contactformulier naar ons op.