kunstgras Gras en Groen

De mooiste tuin

Het ene grasveld is het andere niet, zowel niet bij echt als kunstgras. Waar de een houdt van lang gras in de tuin, vindt de ander lekker kort gemaaid gras mooi als gazon. Zo kan iedereen het perfecte kunstgras Gras en Groen uitkiezen, door eenvoudig de staaltjes op te vragen weet je waarvoor je kiest. Met eigen ogen ervaar je de perfecte kwaliteit van het gras, voel wat er in je tuin komt te liggen. Laat je overtuigen dat je een prachtig gazon in je tuin krijgt.

kunstgras Gras en Groen

Niet van echt te onderscheiden

Natuurlijk wil je dat het kunstgras Gras en Groen niet van echt te onderscheiden is, waar voorheen direct te zien was dat het kunstgras was is dit tegenwoordig niet meer zo. Ook met de lengte van het gras wat je zelf kunt bepalen, ziet het gras er nog echter uit. Je kunt namelijk kiezen uit net gemaaid gras wat kort van vezel is, of kunstgras met een langere vezel wat rechtop staat en eruit ziet als langer gras. Op deze manier heb je het perfecte gazon, zonder enig onderhoud te plegen.

kunstgras Gras en Groen

Ook voor je balkon

Kunstgras wordt vandaag de dag niet alleen meer in de tuin gebruikt, ook voor je balkon is het een ideale ondergrond. Je vloer blijft altijd schoon en je hebt er geen onderhoud aan, kunstgras Gras en Groen is voor meerdere doeleinden geschikt. Voor de kinderen om op te spelen is het ook ideaal, geen vieze kleding meer wanneer je kind valt. Zelfs na een fikse regenbui blijven de handjes schoon tijdens het spelen.