tapijt

Jabo tapijten Haarlem

Ben je in Haarlem op zoek naar een goed en mooi tapijt voor in je woning? Verdiep je dan eens in de prachtige Jabo tapijten. Deze tapijten van Nederlandse bodem zijn al jaren bekend om hun vele fijne voordelen. Twijfel je nog over welk tapijt het beste is voor je interieur? Lees dan snel dit blog over de voordelen van Jabo.

Kwaliteit

Ten eerste zijn deze tapijten van uitstekende kwaliteit. Dit komt door de geweldige uitvinding die Jan Bosman van Jabo in 1953 deed. Hij vond een machine uit waarmee hennep, sisal en kokosvezels konden worden verwerkt tot een kamerbreed tapijt. Tegenwoordig is sisal niet eens meer sisal, maar wordt het Jabo genoemd. Zo kwalitatief en revolutionair was het, en is het nog steeds.

In veel kleuren en soorten beschikbaar

Jabo tapijten zijn in veel kleuren en soorten beschikbaar. Elke collectie bestaat namelijk uit verschillende kleuren en samenstellingen. Daarnaast zijn de tapijten ook beschikbaar in verschillende dessins zoals uni, gemêleerd of gestreept. Op deze manier is er dus voor elk wat wils te vinden binnen dit ruime assortiment. Van warme kleuren voor een klassiek interieur tot de meer robuuste en stoere texturen voor moderne ruimtes.

Fijne textuur

Het fijne van Jabo tapijten, en tapijten in het algemeen, is dat ze een fijne textuur hebben en elke woning comfort bieden. Je zult met tapijt dus nooit last hebben van koude voeten in de winter. Daarnaast geven ze je woning ook een fijne, zachte en huiselijke uitstraling. Zo maak je van je huis eenvoudig een thuis. Dat wil iedereen toch?

Meer weten?

Wil je meer tips voor het verfraaien van je interieur? Hou dan vooral onze blogpagina in de gaten. Met onze inspirerende artikelen heb je binnen no-time een interieur helemaal naar wens!