Review: akoestisch paneel Beeldig van CVOUSPLAIT

43_8b6e33345ac8d5ffd9cf0d107a7d9e9d_m (1)Ik heb een eigen bedrijf en een tijdje geleden heb ik mijn intrek genomen in een kleine kantoorruimte om mijn werkzaamheden op een eigen kantoortje uit te kunnen voeren. Ik was erg tevreden over mijn kantoor, maar kreeg toch wel een beetje last van het bedrijf dat naast mijn kantoor gevestigd zit. Het tikken van de toetsenborden, het geklets van de buren onderling en het gestamp met de voeten bij het lopen: ik kreeg er na een tijdje echt last van. Na even zoeken op het internet hoe ik dit probleem op kan lossen, kwam ik bij CVOUSPLAIT terecht. Ik besloot met hen in zee te gaan door akoestisch paneel Beeldig aan te schaffen en in dit artikel lees je hoe ik dit ervaren heb.

25_af2ef6a0e2c9c528b09655df79f3b312_mEen echte aanwinst voor op kantoor

Hoewel ik akoestisch paneel Beeldig natuurlijk niet heb geschaft om mijn kantoor in te richten, moet ik zeggen dat dit toch wel een bijkomend voordeel was van deze akoestische oplossing. Het paneel is werkelijk een kunstwerk om aan de muur te hangen en zeker niet vervelend om naar te kijken, dus alleen al vanwege het design zou ik dit paneel aanraden.

Rezidor HL 02Direct verbetering in de akoestiek

Nadat het paneel geplaatst was door CVOUSPLAIT, merkte ik direct verbetering in de akoestiek van mijn kantoor. Geen last meer van de buren, maar een heerlijke, stille werkomgeving waar ik vele uren ongestoord door kan werken. Ik ben dan ook helemaal tevreden met de diensten van CVOUSPLAIT.