Unieke houten garagepoorten

images

Bij het bedrijf Different Doors zijn ze gespecialiseerd in deuren en poorten. Hier kun je je eigen unieke houten garagepoort uitzoeken die in de stijl van je woning past. Ook is er een keuze over de uitvoering van de poort, zo kan hij naar boven toe draaiend of zijwaarts worden gemaakt.

Bedrijfsdeuren-sectionaaldeur-RAL-7016 (Medium)

De poorten worden geheel verzorgd op hoe jij het zelf wilt hebben. Zo zijn er veel bewerkingsmogelijkheden, ruime keuze uit houtsoorten en gewenste kleur. Op alle garagepoorten zit 10 jaar garantie, ook kun je het altijd door hetzelfde bedrijf laten repareren daar zijn ze ook gespecialiseerd in. Na het bespreken van de keuzes die je hebt gemaakt over de poort of poorten die je wilt laten maken wordt er een voorbeeld gemaakt door het bedrijf waardoor je een goed beeld hebt hoe het eindresultaat is in jouw situatie.

Industrie-deuren-sectionaaldeuren-glas-sectie-helder (Medium)Garagepoorten met kwaliteit

Alle poorten beschikken over een goede isolatie, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt zelf je eigen poort samen stellen van de maat tot aan de kleur zelf, en eventueel door te laten stromen met een van het zelfde hout bekleedde gevel. Hierbij worden de houten garagepoorten bijna zichtloos gebouwd in een houten gevel, zo vormt het allemaal een groot geheel samen. De poorten geven je huis een geheel nieuwe stijlvolle maar ook unieke uitstraling. Het kan in alle maten geleverd worden en heeft oneindig veel bewerkingsmogelijkheden. De houtsoorten die je kan kiezen zijn allemaal voorzien van een FSC-keurmerk waardoor alles van duurzaam hout is gemaakt en erg gebruiksvriendelijk.