Portugese look

Wees creativiteit met Portugese vloertegels

Als u weleens in Portugal bent geweest herinnert u zich vast deze mooie vloertegels. Door de verschillende patronen en kleuren op de tegels ontstaat er een leuk speels effect dat zorgt voor een gezellige sfeer. Portugese vloertegels kopen bij Tegelmegashop.be zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de vrolijke kleuren en gezellige sfeer.

Tegelmegashop.be

Breng uw huis in Portugese sferen

Door de natuurlijke tinten en de geleefde, versleten look hebben deze vloertegels een unieke uitstraling die voor ieder huis een echte aanrader is. Kiest u voor een Portugese vloer, dan creëert u een echt Mediterraans gevoel in uw huis. Decoratief, traditioneel, warm en sfeervol zijn de kenmerken die van toepassing zijn op Portugese vloertegels. Waar de Portugese tegels vroeger nog vaak met de hand werden gemaakt en vrij breekbaar waren, zijn deze tegenwoordig erg duurzaam. Dit komt doordat het keramische vloertegels van topkwaliteit zijn die tevens zeer onderhoudsvriendelijk zijn. U kunt dus jarenlang genieten van uw prachtige sfeervolle vloer.

Fleur uw hal op

De gang of hal is een ruimte in huis waar de Portugese vloertegels vaak gebruikt worden en dat begrijpen we maar al te goed. Een onuitwisbare indruk maken bij de entree van een woning, wie wil dat nu niet? Door de gesleten look die Portugese vloertegels hebben creëert u een prachtige vintage look in uw hal of gang.

Portugese look

Ze passen overal!

Niet alleen de hal is geschikt voor deze prachtige tegels. De keuken, de badkamer en het toilet zijn ruimtes die steeds populairder worden wanneer het gaat om het betegelen met Portugese vloertegels. Gaat u voor de traditionele blauwe kleur of durft u het aan om voor een mix te gaan van verschillende kleuren? De eindeloze mogelijkheden maken het mogelijk om in iedere ruimte een andere, unieke sfeer te creëren. Tip: Combineer de Portugese vloertegels ook eens met andere vloertegels, zo vallen ze nog meer op!