Laagdikte van siergrind

Siergrind wordt meestal gelegd met een laagdikte van 5 centimeter. Echter kunt u grind op iedere gewenste laagdikte leggen. Wanneer u grindplaten toepast wordt het wel aangeraden om minstens een laagdikte van 5 centimeter aan te houden. Dit omdat de grindplaten meestal rond de 3 á 4 centimeter hoog zijn en u het grind anders gaat zien. Grindplaten en grind voor de beste prijs bij Siergrind33.nl. Bekijk het grind wat op voorraad is in de webwinkel en maak een beslissing over welke steentjes u gaat leggen. Grind bij Siergrind33 is voordelig, drukvastheid en leverbaar in uiteenlopende mooie kleuren.

Siergrind33

Grind is er in veel verschillende formaten, tinten en structuren. Grind kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wanneer u creatief bent met het grind zijn de verwerkingsmogelijkheden oneindig. Grind maakt u tuin mooier, helemaal als u kiest voor het juiste soort grind dat aansluit bij de rest van uw tuin. Gaat u voor de donkergetinte Nordic Grey grind of is de witte Crystal grind meer iets voor u? De keuze is aan u.

 

Siergrind kunt u gebruiken om uw tuin te vullen, maar u kunt siergrind ook gebruiken om een bloembak of oprit op te vullen. Bij het opvullen van de tuin heeft u een grote hoeveelheid nodig, bij een bloembak is dit stukken minder. Vandaar dat u bij Siergrind33 kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Heeft u maar een klein beetje grind nodig? Dan kunt u zakken van 25 kilogram toepassen. Gaat u een grotere oppervlakte opvullen? Dan kunt u kiezen voor de big bags. Siergrind33 heeft bigbags om 0,7 en 1 m³ op te vullen. Dit is ongeveer 1000 kilogram voor 0,7 m³ en 1500 kilogram voor 1 m³. Zowel de bigbags als zakken grind worden door een palletverzending geleverd. U kunt ook kiezen voor losgestort, echter is dit alleen op aanvraag.