ligbed

Loungeset design gekocht bij Dutch Riviera

ligbed Mooie nieuwe bank in de tuin

Wij hebben een loungeset design gekocht! Per toeval kwam ik op de website van Dutch Riviera terecht en daar zag ik deze mooie loungeset design. In eerste instantie dacht ik dat de loungeset niet zou passen. Maar toen ik de opmetingen van mijn terras had ontdekt, realiseerde ik mij dat hij er juist perfect zou passen. Met mijn man heb ik toen overlegd of hij de bank net zou mooi vond als ik. Gelukkig was hij het er mee eens. Ik wilde namelijk al heel lang zo’n mooie design set. De prijs viel aardig mee, dus besloot ik de set gelijk te bestellen.

Inmiddels is de loungeset al binnen en staat hij te pronken op ons terras. Het is fijn om deze al te hebben nog voor de zomer begint! Vaak merk ik toch dat prijzen van tuinmeubelen omhoog gaan wanneer het mooie weer eraan komt. De set staat afgedekt van wind en regen en blijft daardoor mooi tot aan de zomer. Als wij er goed voor zorgen kunnen wij er nog jaren plezier van hebben! De kwaliteit van Dutch Riviera is erg goed, dat weet eigenlijk iedereen wel. Het aanbod dat zij hebben is ook erg groot en daarom kon ik de perfecte bank uit zoeken.