vaderdag

Het perfecte vaderdagcadeau

Over een paar weken is het weer zo ver: het is Vaderdag. Twijfel je over het perfecte cadeau voor jouw vader? In onderstaande tekst worden tips gegeven over wat je jouw vader het beste kunt schenken op 20 juni.

Ontbijt

Hoewel een ontbijt op bed vooral iets lijkt dat op Moederdag wordt gegeven, is het zeker niet raar om op Vaderdag ook een ontbijt op bed klaar te maken. Bak lekkere broodjes af in de oven, maak een smoothie en snijd wat fruit op een snijplank om er bij te leggen.

houten snijplank

Het cadeau: een houten snijplank

Het geven van een ontbijt op bed is al een verrassing op zich, maar om dit moment van de dag nog leuker te maken is het een goed idee er een cadeau bij te geven. Velen twijfelen ieder jaar weer over een cadeau. Een zeer leuk geschenk om te geven is een houten snijplank. Een snijplank wordt namelijk door bijna alle vaders wel een keer per dag gebruikt. Op deze snijplank kan jouw vader bijvoorbeeld fruit of groente snijden of andere delicatessen bereiden. Het stoere uiterlijk van een houten snijplank staat ook nog eens erg leuk in het interieur en leukt de kamer helemaal op. Het cadeau is in de stad te vinden bij diverse winkels, maar het is ook zeker mogelijk om het cadeau online te bestellen. Om het cadeau nog leuker te maken, is het een goed idee om een aantal kleine extraatjes op de plank te zetten. Maak van de plank bijvoorbeeld een kaasplankje door er verscheidene soorten kaasjes op te zetten in combinatie met een zakje toastjes en een bakje met lekkere spreads. Wanneer jouw vader niet zo van de kaasjes is, kun je op het plakje ook meerdere bierflesjes neerzetten, om er zo een echte bierproeverij van te maken. Veel succes met het samenstellen van het perfecte cadeau en een fijne Vaderdag toegewenst!