luxe behang leer

Welke sfeer creëer je met leer behang

Lees over een klassieker wat weer helemaal de trend is, luxe behang leer of vinyl. Voordat je besluit om je woonkamer of andere ruimte van behang in barokstijl te gaan voorzien is het van belang dat je wat kennis hebt, het één en ander in acht neemt.

luxe behang leer

In de gang kan het altijd

Het is belangrijk dat je vooraf weet dat je met zulk behang een muur donker maakt. Dit maakt de ruimte knus, warm, en huiselijk, maar ook optisch kleiner. Omdat behang leer of vinyl niet onder het goedkoopste valt, is het belangrijk dat je dit van tevoren inschat. Je schept heel duidelijk een sfeer, maar als het al een krappe ruimte is, dat het daarna als nog kleiner eruit ziet. Daarentegen is dat klassieke behang altijd prachtig in de gang. Ook als de hal klein is of smal, dat donkere maar zeer stevige behang kan daar altijd. Je maakt van je woning echt een entree, het warme en huiselijke straalt er vanaf als iemand voor het eerst over de vloer komt, of nog maar voor de open deur staat.

Je bent vrij met de muur achter het hoofdeind van het bed

Met het luxe behang leer is iedere muur netjes af te werken. Omdat de kwaliteit zo goed is zijn er velen nonchalant mee. Een muur die niet helemaal vlak is, daarbij denken velen, er komt toch behang leer of vinyl overheen. Ondanks dat het klopt is het toch slim om de ondergrond aandacht te geven. Wat rest is de keuze welke muren in huis je van behang leer of vinyl wil gaan voorzien. De gang is al omschreven, nog een rechte wand zonder ramen en deuren in de huiskamer is mooi evenals een slaapkamer. De slaapkamer is altijd het makkelijkste. De muur achter het hoofdeind wordt door binnenhuisarchitecten gezien als de vrije muur. Al maak je die muur pimpelpaars met roze en oranje strepen en stippen, gek genoeg raak je het niet beu. Het is niet te beredeneren waarom je met die muur zo vrij bent.